Lite ögongodis för att skingra tankarna

3 februari 2017
Kategori:

Okej, jag har förstått att min lösning med sladdarna till ljusslingan på uteplatsen inte var… optimal. Kanske rentav livsfarlig. Så här skriver Lasse i en kommentar till det förra inlägget:

”…din elinstallation med en sladd för inomhusbruk genom fönstret, det får en gammal elektriker att blekna. Du skall ha ett uttag med jordfelsbrytare monterat på väggen annars så kan det gå åt h-e, det går bra med en utomhussladd med jordfelsbrytare också men där hade du problem med att få ut den utan drag.”

Ja jag kan ju inte installera ett vägguttag på själva huset för då kommer jag få föreningen på mig, men övriga förslag på hur jag kan lösa mysbelysningen utomhus mottages ENORMT tacksamt.

Nu är jag i Karlstad, mamma och Göran och jag har precis ätit honungsmarinerad varmrökt lax med ärtor potatis och hjortronsås. Ni kan se mamma och Göran på bilden där. Gulliga. Imorgon ska jag ut till landet och inspektera hålet! Ska ta massa bilder och lägga ut här, sen ska vi planera. Taket och golvet och fönstren och användningsområdena, allt ska vi lösa innan skymning imorgon. Puss och kram och hoppas ni har en fin fredag!

Högt i tak och jobb för hela sommaren
Uppföljning uteplatsen och mamma på modevisning