Här hittar ni grus

10 januari 2017
Kategori:

Jag har tjatat om mina fina skålar och de fina lökarna som jag skulle plantera i dem, men har ni fått se några lökar i några skålar? Nej, för jag har varit upptagen med att leta efter grus att plantera i. Det är ju så mycket finare med grus än med jord, om man nu ska se rakt in i krukan, men jag har inte vetat var jag skulle få tag på det. Googlade lite, dekorationsgrus googlade jag på men hittade inget, och sen övervägde jag att helt enkelt gå ut i naturen och plocka mitt eget jävla grus (på landet hade det här inte varit några som helst problem) men sen gjorde min uppväxt sig påmind och jag insåg var jag skulle få tag på dessa viktiga stenar. I djuraffären såklart.

I mitt fall heter den Arken Zoo och ligger på Norrtullsgatan och jag älskar personalen där för de klipper min hunds klor med ett sådant lugn och flaggar när hon börjar bli för fet och kramar mig när jag behöver en kram.

Eftersom de säljer akvariefiskar i butiken så har de även alla möjliga akvarietillbehör, däribland GRUS för 25 kronor kilot. Det lär alla djuraffärer med akvariefiskar saluföra. Billigt. Köp ett par tre kilo så ni har hemma. Finns olika färger och olika storlekar men jag tog det som såg så naturligt ut som möjligt för jag är så fruktansvärt blygsam av mig. Se så fint det blev!

img_0259img_0260

Imorgon planerar jag att måla mitt badrumstak i någon slags smutsturkos färg, vi hörs då!

Nytt badrum!
Hej då julen, du är mest ångest ändå