Värmländskt fyndläge

22 april 2016
Kategori:

Är i Karlstad. Har de senaste tre timmarna ägnat mig åt ett helvetes- spel som heter Klix, som Göran sitter djupt försjunken i varenda gång jag är hemma. Man klickar på fyrkanter, man ska ha kvar så få som möjligt, man klickar och klickar tills fyrkanter är allt man ser och man får förslitningsskador i armarna, och så skriker man ganska högt för det är skitsvårt och mitt rekord är fem fyrkanter, men oftast får man kvar typ trettiofem.

Men. Innan det där spelet förstörde fredagskvällen så var jag ute på auktionsverket på Hammarö och hämtade en hisslampa som jag har köpt. Det var på uppdrag av min kompis Fredrike, men jag är inte helt säker på att Fredrike verkligen gav mig det där uppdraget för att hon ville ha lampan eller om hon bara inte orkade säga emot när jag var så övertygad om att den skulle passa i hennes kök. Jaja.

Riktigt bra grejer där nu! Pernilla-fåtöljer och gamla järnsängar, och tavlor med konstiga hus. Jag såg en jättefin soffgrupp som jag blev sugen på till landet, och ett skåp också, men jag kanske måste hejda mig litegrann?

IMG_1123

IMG_1124

Sovrummet är klart för sommaren!
Gauloises och blodblåsor