Välkommen på DansLandsfest i Göteborg

17 februari, 2016

Nu är det bara att boka in vårens roligaste dansfest, på häftiga Eriksbergshallen i Göteborg. Mat, dryck, mingel och dans när Sveriges största veckotidning bjuder upp ihop med Thomas Deutgen och ståuppkomikern Janne Bylund!

Läs mer

Högtryck i dansbandsfabriken

28 januari, 2016

Tack för dansen har gjort succé i TV4. Nu ser vi framåt mot förhoppningsvis en ny säsong. Under tiden jobbar jag bl a med att producera evenemang runt om i Sverige och inte minst P4 Dans, som är landets största dansprogram med en halv miljon lyssnare varje söndag!

Läs mer

Bakom kulisserna på Tack för dansen i TV4

23 januari, 2016

Långa arbetsdagar, manusmöten i torra konferensrum, sallad i plastlådor och räknande av sekunder. Som programledare och redaktör för Tack för dansen är tiden i rampljuset väldigt liten, jämfört med all tid före och efter inspelning.

Läs mer

Märkliga skyltar i dansbands-Sverige

19 januari, 2016

En typisk nöjesaffisch från förr. Äggkastning på mörkhyade var en helt vanlig attraktion… Konstigt förstås, men affischen sitter kvar på ett nöjespalats i Sverige, liksom många andra spännande och märkliga skyltar och anslag gör. Jag bjuder på ett axplock av vad jag hittat på mina resor…

Läs mer