Vet ni vad jag ska göra?

4 juli, 2020

När jag var på Gysinge byggnadsvård för två år sedan, gnällde jag på Insta över att man inte kunde fika där. Jag taggade dem i gnället och fick svar från Gysinge som sa att ingen velat driva det café som faktiskt fanns där. ”Vaaa??!” skrek jag (eller ok, muttrade till Patrik) eftersom jag alltid närt en hemlig men mycket romantisk dröm om att driva eget café.

Föreställ er: sötsaker!

För två år sedan bodde jag förvisso inte i närheten av Gysinge, men det var faktiskt väldigt nära att vi köpte det här huset. Och då tänkte jag lite på det där caféet, om man bodde där och inte visste vad man skulle jobba med, då skulle man ju kunna…? Och det där med att ingen ville driva café där, det kan ju inte vara för att det är omöjligt att få att gå runt, det är väl bara en utmaning? 😁🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Men nu har vi ju flyttat hit! Nära Gysinge! Så okej, vi testar lite sommarkafé nu då? Så fort jag bara får mitt jäkla organisationsnummer sätter jag igång, förhoppningsvis nästa vecka. Fredag + lördag kommer jag ha öppet, oftare om det blir poppis.

Vissa, speciellt söta, får rabatt på glassen.
Om man nu inte vill sitta ute och fika kan man sitta här!
Eller här!

Alltså: sommarcafeet öppnar så fort jag bara kan, jag meddelar här på bloggen och insta när det händer! VÄLKOMMEN!

Lerklining i testrummet
Kitchen in the making