Åkersenap och lite mer lamplycka

17 augusti, 2013
Kategori:
En del måste ju undra om jag aldrig tänker bli klar och nöjd här hemma. Det hoppas jag verkligen inte att jag blir. Fy va tråkigt. Det är ju så vansinnigt roligt att flytta om, göra nytt och hitta på. Idag åkte min nyfunna kärlek ”Åkersenap” upp på väggen i tvrummet. Så in i vassen fin att jag hundra gånger hellre tittar på den än på tvn. Tv´n är ju förövrigt inte det vackraste man har hemma, men Jonas idé om att använda den lilla string-telefonhyllan vi hittat som dvd-hylla gjorde ändå hela grejen något bättre. Han är inte så dum han min man.

 

Och så hittade jag en ny lampskärm igår på loppis. Finaste fina. Egentligen hittade jag den för flera veckor sedan, men lät av någon anledning den ligga kvar. Och så grämde jag mig när jag kom hem och tänkte att det kan ha varit finaste lampskärmen i världen. Tänka sig att den låg kvar där igår. 25 :- och så fick den flytta hem till mig. Och medan jag bestämmer var jag ska ha den får den ligga på farfars lilla pinnstol bara för att färgerna är så himmelens snygga ihop. Tror förresten när jag tänker på det att jag måste göra ett inlägg snart om mina bästa färgkombos. 
Lilla fröken tyckte att om jag nödvändigtvis var tvungen att ta kort på lampskärmen, då kunde väl ändå hon få va där i. Jodå, det kunde hon ju förstås.
Att älska vardagen
Ett klipp