Reportage från Kulla och erbjudande från Land

7 december, 2022
Kategori:

Läser ni tidningen Land? Jag har ju haft bloggen här hos Land på webben sedan ganska många år nu. Redan innan dess var jag en flitig Land-läsare och att få papperstidningen i brevlådan i slutet av veckan är en verkligen en höjdpunkt! ”Finns det någon Land?” brukar barnen, som gärna löser kryssen och barnkluringarna, fråga och riva runt i tidningskorgen. Jag uppskattar fina reportage om människor på landsbygden, recept och trädgårdstips. Jonas läser givetvis Land Lantbruk först!

Häromveckan var jag med i ett reportage och fick dessutom äran att pryda framsidan. Duktiga Annika Boltegård och Lina Alriksson var här tidigare i höstas, och fick trots att årstiden då var fel ihop ett riktig fint julreportage med fokus på hållbarhet och pyssel. För den som är nyfiken finns hela reportaget att läsa här på webben.

För den som är nyfiken på hela tidningen kör Land just nu en kampanj där den som vill får två nummer av tidningen helt gratis. Passa på tycker jag! Jag skulle vilja sträcka mig till att säga att det är Sveriges trevligaste veckotidning, utan tvekan.

Här finns erbjudandet om två gratis-nummer.

 

Tack och lov för halvfabrikat
Filbunke - gör egen fil (och sedan vill du aldrig äta något annat)