Året som gått

31 december, 2015
Kategori:

Hej igen efter en lååång julledighet.
Vi har haft en fin men intensiv jul. Vi har ju lyckats med konststycket att få ett av våra barn precis innan jul och det andra precis efter nyår. Den här tiden är med andra ord precis fullspäckad med kalas och en massa förberedelser. Lyckligtvis är ju nummer tre inte beräknad förrän i mars, så lite andrum får vi innan nästa veva med kalas börjar. Jonas fyller den 12:e mars, jag den 20:e och bebisen är beräknad den 18;e. Puh.
I alla fall har jag en hel hög med bilder från julveckan som jag tänkt visa, men eftersom det ju är nyårsafton och allt passar det bättre med en liten kort tillbakablick tänkte jag.

Förra året gjorde jag två inlägg som sammanfattade bloggåret, i år får ni se nio av mina mest gillade instagrambilder från året. Vårt finrum gillar ni uppenbarligen! Och uppenbarligen är det väldokumenterat av mig… Bebiskulan och en hel massa blommor verkar också gå hem.

2015 alltså. Vilket år! Omvälvande på så många sätt. Både bra och ganska tufft, men framför allt så fantastiskt spännande. (Lite väl spännande ibland…!)
Jag har lärt mig så otroligt mycket. Kommit på vad jag vill arbeta med, startat företag och blivit gravid med vårt tredje barn ungefär samtidigt, skrivit debattartiklar och gjort tidningsjobb, och mitt i allt detta har vi sadlat om från mjölkbönder till köttbönder. Ett händelserikt år med andra ord, och jag hoppas nog att nästa blir åtminstone lite lugnare, även om jag hoppas få hålla på med lite av allt det andra samtidigt som vi tar hand om och lär känna vår nya familjemedlem.

Bloggen har vuxit och det är jag så himla glad för. Jag kan fortfarande inte fatta att ni faktiskt är så här många som intresserar er för vad jag pysslar med. Och jag blir så glad, men förvånad, när ni kommer fram och hejar och säger att ni brukar titta in här. Tack, tack, tack för alla era kommentarer och hejarop!

Gott nytt 2016!

Januari för ett år sedan
Projekt Ekplanta- en uppdatering