Bloggkrisen och jordgloben

18 augusti, 2014
Kategori:
Tillbaka! 
Det blev visst så att den här sommaren blev ett enda stort blogguppehåll. 
En massa datorstrul har legat bakom, och vi har helt enkelt bara inte orkat ta tag i det utan snällt betalat räkningar och allt annat viktigt i telefonerna. Och ju längre tiden gick, desto mer funderade jag på bloggens vara eller inte. Varför jag bloggar, hur jag vill göra det och om jag verkligen vill göra det. Det var rätt skönt att ta en paus, men jag har kommit fram till att jag vill blogga. Det är ju himla kul ändå. 
Instagrammat har jag däremot gjort en väldig massa. Det har nog blivit lite av ett substitut för bloggen, och är ju dessutom så otroligt mycket smidigare och snabbare. Men ändå saknar jag att kunna skriva lite mer. Att kunna lägga upp flera bilder när inspirationen faller på utan att känna att jag spammar, och att fota mer med min riktiga kamera, även om det då och då dyker upp en sådan bild på instagram också. 

Just nu letar jag fina småsaker och detaljer till Sixtens rum för fullt! Häromveckan hittade jag en megafin skolplansch med en val, och idag var jag och hämtade den sötaste lilla jordgloben man kan tänka sig. Facebookloppisen levererar fortfarande. 50 pix gav jag gladerligen och gissar på att den är från 50- eller 60-talet. Så sjukt fin och en typiskt bra grej som jag tror blir pricken över i.

I fredags tog vi en tur till kyrkans loppis och då hittade Edith den här. Jag har lärt upp henne väl måste jag säga. Fina gamla barnböcker kan ju vara det gulligaste som finns och passar ju såklart bäst i ett barnrum!
Sedan har jag tittat ut en fin rutig tapet i blått, valt ut lite möbler (det mesta har vi redan haft här hemma faktiskt) och köpt en gammal växasäng. Gäller bara att jag och Jonas får tummen ur nu, tömmer rummet och börjar tapetsera!

Skördetider
Blomsterbonanza