Bloggtips!

30 mars, 2014
Kategori:

Jag läser ju en hel del bloggar själv. Mestadels om inredning, pyssel och sånt. En del bloggar har jag följt i flera år, och en del har jag precis hittat till. Tänkte att jag kunde dela med mig av några fina som jag ganska nyligen har hittat till. Vad sägs?

För några månader sedan trillade jag in hos Loppanpoppan och blev helkär i hennes färgglada blogg, full av vintageklänningar, diy-tips och fina bilder. Tyvärr verkade det då som att hon slutat blogga, eller åtminstone gjorde det väldigt sporadiskt. Men nu har hon börjat igen! Hurra!

Bild lånad från Loppanpoppan (Klicka på namnet för att komma dit!)
Tips nummer två får bli bloggen Har ni te?. Den har jag visserligen läst ett tag nu, men måste tipsa ändå. Satt och slösurfade en kväll och hamnade där på något vis. Bläddrade runt, blev jätteinspirerad och insåg efter ett tag att det faktiskt var en bekant till mig som drev bloggen. Jätteduktig är hon i alla fall Sarah. Kolla in!
Bild lånad från Har ni te? (Klicka på namnet!)
Och den allra nyaste i min läslista på bloglovin är Bella Lindquist. En häftig tjej som bor på landet och fotar hemifrån sitt supersnygga hem. Väldigt retro och massa fina gamla prylar. ÄLSKAR hennes kök! 
Bild lånad från Bella Lindquist (Klicka på namnet!)

Det var tre av mina favoriter just nu. Gillar ni så kan jag fortsätta bloggtipsandet en annan gång. Min lista är lång!

Glasinspiration
Tavelväggen