Bock på listan

29 mars, 2014
Kategori:
Undrar ni hur det går med min lista? Jodå. Det går framåt, men kanske inte riktigt så fort som jag tänkt. Vi har ju slagit något slags personligt rekord i antal sjukdagar i vår familj senaste veckorna. Men det går nog framåt snabbare än det skulle gjort utan listan i alla fall. Ett projekt om dagen när det funkar liksom. Igår tog jag till och med tag i två stycken. Två av de roligare på listan visserligen. 
                          

Snart två och ett halvt år efter renoveringen av finrummet har vi fortfarande ingen taklampa där. Jag är nog lite kräsen tror jag. Och jag har grunnat och grunnat på vad jag skulle kunna hitta på för något som passar. Så länge har vi ju haft det lite SÅ HÄR, och lite SÅ HÄR.
Men så kom jag att tänka på ett tyg häromdagen som kanske skulle passa att klä en lampstomme med nu när jag vill ha mycket färg, och efter lite letande i skattlådorna med tyger från mormor hittade jag det. Här kan vi snacka färgklick!

Limmade på det på stommen med limpistol, men limmet tog slut, så jag är inte riktigt klar än. Kruxet är nu bara att jag gärna skulle ha två lampor över det långa bordet. Jag har två likadana stommar, men inte tyg så det räcker till en till. Men mönstermix är ju lite av min älsklingssport så jag ska nog hitta på nåt tyg som funkar till den andra med!

Det andra projektet från listan får ni se imorn!

Tavelväggen
Återhittat