Höstfynd

21 september, 2016
Jag tänkte ni skulle få kika lite på några av mina senaste fynd. 
Lite så här tänker jag mig min höst:
Jag ska dricka en väldig massa kaffe mest bara ur mina nyaste koppar. Egentligen hittade på loppis i slutet av sommaren. Men ändå. Nästan höstfynd. Skåpet de står i är också ett utav mina senaste köp. Supskåp brukar de kallas för sådana där små, men mitt fick bli ett kaffekoppsskåp pga mitt icke-supande. Med dörren på vid gavel så alla får se mina snyggaste koppar.

Och så ska jag flänga fram klädd ungefär så här. I fyra olika sorters fynd:

Nämligen ett stycke Erikshjälpenfynd i form av en stickad Islandströja i Ull. Vansinnigt tjock och varm och i nyskick. Kanske mitt bästa fynd prismässigt. Önskar mig kalla och klara höstdagar så jag får dra på mig tröjan snart.

Och så ett garderobsfynd – Min pappas gamla motorcykel-scarf som jag gärna knyter om håret. Bästa frisyren för mitt ostyriga hår som måste klippas snarast.

Ett facebookfynd – Min lilla handväska gav upp häromveckan, och jag hittade en finfin ny-gammal på facebookloppis. Läder och lagom stor och för en billig peng.

Och så det bästa av allt. En av MÅNGA fantastiska klänningar jag fick för några veckor sedan. Så fynd vet jag kanske inte om jag kan kalla det. Men en väldigt fin gåva. Jag har nämligen fått ärva en kompis farmors nästintill hela 60-talsgarderob. Trodde jag skulle smälla av när Elin och Andreas hojtade att de hade kassar fulla med mönstrade klänningar till mig. Den här prickiga blev snabbt en favorit. En sådan som funkar lika bra till stövlar och stickad tröja hemma som till klackar, kofta och ett snyggt halsband på fest. Bästa sorten. Tack snälla Gunnel!

Äntligen höns (igen)!
Stickat alá 1983