Hyr vårt sommarhus utanför Vimmerby!

1 april, 2016
Kategori:
Uppdatering: Så himla kul att ni vill åka till Grönshult i sommar! Önskar jag kunde hiva fram ett gäng hus till för nu är det fullbokat för i sommar. 

 Ni som följt mig ett tag vet ju att vi har den stora lyxen att förutom Kulla få ha Jonas släktgård som ligger 1,5 mil härifrån ungefär. Den ligger i den lilla, lilla byn Grönshult bara ett par kilometer från Katthult, eller Gibberyd som byn heter, platsen där filmerna om Emil spelades in. Det är hur som helst ett riktigt drömställe och så mycket småländsk lantidyll det bara kan bli.

Under sommaren brukar vi hyra ut huset veckovis, och det tänker vi göra även i år!

Grönshult ligger alltså mitt i Astrid Lindgren-trakterna. 2,5 mil till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld, 1,5 mil till Mariannelund och nära till både Katthult och Bullerbyn. Drömsemester för en barnfamilj skulle jag vilja påstå! Eller bara fantastiskt rofyllt och avkopplande för den som gillar närheten till djur, natur, skog, sjöar och gammal kulturbygd. 
 Eller bara vill sitta en vecka på den här glasverandan. Det bästa jag vet tror jag nästan.. 

Fem sängar finns i huset (och massa plats för extra luftmadrasser t.ex.), och givetvis toalett, dusch varmvatten och det mesta man behöver i hushållsväg. 
Vi tar 4000:-/veckan , och särskilt veckorna 27-32 brukar bli uppbokade snabbt, så först till kvarn!
Släng iväg ett mail till mig på johannaikulla@gmail.com om ni skulle vara intresserade! 
Aprilmåndag
Våruppror