Tack och hej sommaren

4 september, 2015
Kategori:
Eftersom det nu är september och sommaren officiellt är över tycker jag det vore på sin plats med en liten sommaråterblick i form av några bilder från mitt instagramkonto @johannaikulla. Hejvilt och utan inbördes ordning. 

Som bekant innehöll ju första halvan av sommaren mestadels regn. Även här. Vi gillade läget och lekte en massa ute i full regnskyddsmundering. Duscha under stuprännor med paraply är en hit till exempel.
Jag loppisfyndade litegrann i alla fall, som den fina barntavlan med telefonen, och plockade in finblommor från trädgården.
Och så blev jag nästan smickrad till döds när fantastiskt duktiga @emlanshusligheter på instagram hade illustrerat vårat kök. Så himla fint! Vilken grej liksom. Varenda liten detalj är med!
Ja och så hängde vi lite i vårt försommarfina Grönshult mellan varven också.

Vår gräsklippare gav upp lagom till gräsklippningssäsongen startade. Så vår trädgård har varit ännu mer av det vilda slaget än den brukar denna sommar. Men vad gör det när man då får sommaräng i halva trädgården istället?
Pioner, rallarros, och bondbröllop har vi upplevt också. Av det finare slaget alltihop.

Tuttifruttilupiner, första rucculaskörden, kvälldopp och en väldig massa kalvjobb för Sixten. Det bästa han vet just nu skulle jag gissa.
Tack och hej sommaren. Du skötte dig fint måste jag säga. Nu ser vi fram emot soliga höstdagar med klar luft och dimmiga morgnar, mörkare kvällar och lite mer rutiner.

DIY - lampslinga
Barnrum, porslinsdjur och en liten 60-talsklänning