Gnällinlägg 2.0

25 augusti, 2020

Ahh, peppen att blogga/instagramma är ungefär lika med noll. Det finns väldigt få saker i huset som är blogg- eller instagramvänliga just nu. Allt är fult, rörigt och ganska småäckligt.

Vi bor fortfarande inte i huset på riktigt, utan har bara det mest nödvändiga där. Det funkar, men det jobbiga är lukten. Jag är så fruktansvärt trött på muskisslukt. Det luktar överallt! Bildbevis finns, men de bilderna vill ju ingen se…

Får jag fortsätta gnälla? Väntar inte på svar nu, bara kör: varför är folk så humorlösa på byggnadsvårds-instagram? Kan man inte ha lite distans till det vi håller på med (dvs grejar med husen, fixar ej världsfreden).

Stöka till lite, lägg ut lite skräp, skriv en ovettig text, överraska! Jag är pepp på det! Eller följer jag bara fel konton? Tipsa mig gärna! Istället för att gnälla mer ger jag nu er en liten tillbakablick från vår sommar. Så himla mycket härligare! Here we go:

 

Så här idylliskt har det faktiskt stundtals varit. Skönt att vi fick en mjukstart i sommar!

 

När vi köpte ett fantastiskt skåp som var för tungt för att lyftas in.

 

Så här fint är det i Gysinge! Caféet är öppet några helger till (men inte jag som driver det nu). Åk och fika/titta!

 

Lerkliningen var nog sommarens största projekt. Vi hann med ett rum, men fortsätter snart med köket. Ska bli kul. Och tungt!

 

Här står jag och ser stirrig ut i caféet!

 

Legstugan som fixas till lite pö om pö.

 

August målar linoljefärg på legstugepärlsponten som vi tog ner från köket. Återbruk!

 

Älskar den här bilden!
Har begått krönika
Lerklining i testrummet