Av ett örngott

25 mars, 2014
Nu har vi legat sjuka här hemma allihop i omgångar. Hu va trist den här årstiden är när man har småbarn. Vi vill ha vår på riktigt nu, så vi kanske kan få slippa femtioelva snordagar i månaden. Å andra sidan kunde det ju varit hundra gånger värre också. Tio grader kallt och en meter snö och så.
Jag fyllde år förra veckan. Och trots att det inte var jämt eller så, blev jag ordentligt firad och fick en väldigt fin dag. Till och med fick jag ta en liten loppisrunda alldeles själv. Tänk att det är typ det bästa man kan tänka sig nu för tiden. Att få va lite för sig själv åtminstone på sin födelsedag. Höjden av lyx liksom. 
På Erikshjälpen sprang jag på ett väldigt fint och retro örngott. Älskar färgerna och mönstret. Det kostade 6 kronor så jag köpte det och tänkte att jag skulle försöka sy typ ett linne eller en blus av det.
Så i söndags hade vi det lite lugnt här hemma och jag satte mig vid symaskinen en stund. Inget avancerat blev det precis. Jag klippte hål för halsen och armarna, och så använde jag bitarna jag klippte bort till små volangärmar och halslinningen. Sydde in den lite, lite vid bysten gjorde jag med visst, så den inte skulle se ut för mycket som ett örngott. 

Och visst blev den tjusig? Tror den kommer användas flitigt i sommar!

Återhittat
Ordning och Reda