Ordning och Reda

9 mars, 2014
Kategori:
Gårdagens projekt blev ju som bekant att rensa, röja och sortera grejer uppe på mitt pysselbord och i Redahyllan där jag förvarar en massa krimskrams som kan va bra att ha när man ska pyssla. Jag inser dock att det inte var supersmart att börja med den här punkten från listan. Nu skriker pysselhörnan på mig varje gång jag går förbi och vill att jag ska påbörja en massa nya projekt istället!

 Sytråd, spetsband, knappar, pärlor, broderigrejer, handsmidda spikar osv… Bra att ha grejer helt enkelt.

 Det var punkt ett i kapitlet pysselhörnan. Nu tänkte jag måla Redahyllan. Påbörjade detta för säkert över tre år sedan, men kunde inte bestämma mig för vilken färg jag skulle ha, så den blev bara grundmålad. Nu har jag i alla fall bestämt mig för mintgrönt (tror jag!).

Förut hängde min stringhylla här över bordet. Innan den fick flytta ner till tv-rummet ni vet. I alla fall så behöver jag en hylla här ändå, så jag letar för fullt efter en stringhylla till för en vettig peng. Så länge får det vara en lite tejpa-upp-alltmöjligt-vägg tänkte jag.

Lampstommarna (Som jag hittade upp på vår vind en gång. En hel svart sopsäck full!) väntar på att fixas till och hängas upp. Tills dess får dom hänga i klase här bredvid en klänning jag sydde till Edith när hon var ett år drygt. Gillar klänningen så mycket att jag önskar man kunde krympa ungen!
Det var ju hur bra som helst att jag bloggade om listan igår. Nu måste jag ju rapportera till er så att ni inte tror att jag slappar här…
Av ett örngott
Ett projekt om dagen