Bloggtips och en himla bra tävling

22 september, 2015
Kategori:

Det är så fantastiskt med internet många gånger. Nåt utav det bästa med internet och bloggvärlden tycker jag är alla härliga människor man stöter på. En ny bloggbekantskap jag gjort på sistone är otroligt duktiga Anna med bloggen pionerochbrod.se. Hon kommer ursprungligen från mina trakter och har en väldigt fin och inspirerande blogg med massa bak och pyssel. Dessutom tävlar hon den här säsongen i Hela Sverige Bakar! 

Idag la Anna upp en tävling på sin blogg och instagram där hon delar ut två biljetter till galan ”Hela Sverige skramlar” som går av stapeln den 29e September. Två biljetter med platser på rad 1, främre parkett.  Intäkterna för kvällen går till UNHCR och deras arbete som hjälper människor på flykt. Ett himla bra initiativ, och en fantastiskt bra tävling! Dessutom får jag vara med på ett litet hörn och hjälpa Anna att utse en vinnare.
För att delta – gå in på Annas instakonto @pionerochbrod och skriv en motivering under tävlingsbilden, samt tagga en vän som du skulle vilja ta med dig. Vinnaren utser vi på fredag. 
Och glöm för allt i världen att heja på Anna på torsdag i sjuan!
Vitaminer på tråd och nästa sommars blomsterprakt
Krikonkalas