En tavla

7 oktober, 2013
Kategori:

Häromkvällen blev jag sådär sugen på ett ganska så snabbt pyssel igen. Virka ville jag, men inte något man brukar virka. Efter en stunds fundering kom jag på att en tavla skulle det bli. Enklaste möjliga. Stor mormorsruta till att börja med som jag sedan liksom fyllde ut på kortsidorna så den passade ramen. Plättlätt var det och himla nöjd blev jag med min annorlunda tavla! Det finns så många bra beskrivningar på olika mormorsrutor på nätet så jag tänker inte ens skriva någon här.
Tavlan fick plats på en av mina två tavellister i soffrummet.

Jag är lite ombytlig av mig och då känns tavellist som en bra grej. Så man slipper tusen-spikhål-i-väggengrejen. Just nu ser dom i alla fall ut så här, listerna. En bild på Jonas och mig som Sara tog inför vårt bröllop för fyra (FYRA?!) år sedan. Och lite glasflaskor med ljus i och silverbrickor. Man måste ju inte ha just tavlor bara för att det råkar heta tavellist liksom.

Och en plåtburk bara för att färgen är den finaste. Och just precis nu kom jag på att jag borde försöka mig på en liten minitavla med broderi i så nu blir nog inte det här blogginlägget längre. Trevlig vecka på er!

Surftips
Skuggbilder i mitt fönster