Surftips

8 oktober, 2013
Kategori:

Ett litet (läs stort!) nöje jag återupptagit på sista tiden är att surfa runt på Etsy. Har man ont om tid bör man absolut inte kika in där. Så lätt att fastna lääänge. Massor av fina saker som folk gör, vintageprylar och allt du kan tänka dig hittar man där. Det är farligt lätt att klicka hem saker, men också världens bästa inspirationskälla (jämte Pinterest då förstås. Jag heter förövrigt johannaikulla där med om nån vill följa!) Kategorin ”Art” är en favorit. Är man ute efter något originellt att hänga på väggen hemma är det definitivt där man ska leta. Man kan också se grejer som andra användare taggat som favoriter, och på så vis hamnade jag en kväll i en liten Etsy-butik som drivs av en tjej i Polen. Hon gör så fina små vaser och ljushållare i trä. Jag kunde inte låta bli utan slog till på de här. En vas och två små värmeljushållare som man kan stapla. Så söta och enkla och i finaste pastellerna. Kändes häftigt när jag ett par veckor senare fick paket från Polen!

Så jag fortsätter bildkavalkaden från vårt soff- och tv-rum, för det var där de hamnade.

De samsas jättefint med min lilla vykortsvovve från fantastiska Rifle Paper. Rifle Paper har blivit något av en hype i bloggvärlden det senaste, men jag får skylla ifrån mig och säga att jag faktiskt köpte vykortet i början på sommaren innan jag alls hört talas om dem. Allt de gör är i alla fall sjukt fint och jag skulle vilja ha många fler av deras grejer här hemma.

Och det var det hela. Inte tips för den som har brått alltså.

(Om du inte märkt det redan, så går det att klicka på orden som ser lite ljusare ut. Etsy, Pinterest och Rifle Paper alltså.)

Ballerinadrömmar och en liten uggla
En tavla