Februari för ett år sedan

2 februari, 2016
Kategori:
Ny månad och därmed en titt bakåt i bloggarkivet…. 
Februari förra året var inte min inläggstätaste månad. Men lite dokumenterades i alla fall. Som att jag bakade frukostbullar. En hel massa gånger vill jag minnas till och med.

Och började hämta ägg hos hönorna efter deras vintervila. I år har vi efter höstens besök av räven bara kvar en liten stackars höna och en tupp. Ett gäng av de halvstora kycklingarna och ett gäng hönor blev rävmat och några sprang till skogs och kom aldrig mer igen. Hemskt sorgligt, och Sixten har haft rävskräck hela vintern efter den traumatiska dagen.
Så det lär inte bli sådär värst många ägg framöver… Men tanken är väl ändå att vi ska fylla på i hönshuset så småningom med några fler höns.

Lite pysslande i form av två sydda dockor fick jag dokumenterat också. Edith och Ärtan närmare bestämt. Vill också minnas att jag vek papperstranor den här månaden och gjorde en mobil till min systerson som fyllde ett. Men fastnade på bild gjorde den visst inte…

Februari det här året har jag inte några som helst planer för känns det som. Hoppas mest på att månaden går fort, att vi förhoppningsvis får en liten bebis i slutet av månaden (några veckor tidigt i så fall, men ungefär så dags som syskonen tittade ut.), och att jag slipper någon längre sjukhusvistelse. Allt därutöver är en bonus. (Guldbonus för en liten, liten loppisrunda…)

Ska man bojkotta Arla?
Gravidlistan