Hemma

18 mars, 2018
Kategori:

dsc_2302

Det är inte ofta vi åker iväg, och särskilt inte bara jag och Jonas, men i helgen hände det. På tisdag fyller jag 30, så vi pep iväg på spa ett par dagar för att fira i lugn och ro. Så fantastiskt skönt. Men bästa är ändå att komma hem. Den här gången åkte vi direkt hem för att kolla till djuren innan vi hämtade barnen hos mina föräldrar. Djuren hade såklart haft djurvakt, men jag var så sjukligt nyfiken på om det kunde vara killning på gång hos getterna, så jag var tvungen att kika till dem. Inga killingar än. Jag är otålig som ett barn.

Så vi smet in i köket en stund istället, satte på en kanna kaffe och plockade fram favoritkopparna och ett fat med kärleksmums. Ska jag dricka kaffe snabbt tar jag en blå kopp utan fat, men ska jag sitta och njutdricka tar jag ett med fat. Njutdricka blev det idag. Ett lugnt, tyst och alldeles vårsoligt kök. Vi drack kaffet andäktigt, läste lite till i våra böcker vi läst i helgen, och njöt av att vara hemma. Hemma är bäst.

Sen hämtade vi hem tre saknade ungar. Och lekte spa i badrummet innan läggdags. Bra avslut på fin helg! Nu laddar jag stort inför tisdag och njuter av min sista dag som ”tjugo-nånting” imorgon…

 

30
Gröna fynd