Köptips

27 januari, 2015
Kategori:
Det brukar ju inte precis krylla av köptips, förutom loppistips, på den här bloggen. Kanske för att jag faktiskt inte köper särskilt mycket grejer nytt, och för att jag inte tänker att jag vill bidra till någon slags konsumtionshets. Men här kommer ett undantag. 

Netto har en himla massa fina grejer. Hade velat köpa på mig minst två olika lampor också, förutom det jag kom hem med, men jag hejdade mig tack och lov. Konsumtionshets hej och nej tack. Jag behövde inga.
Däremot hittade jag ett gäng så fina förvaringslådor (som det egentligen bar mig emot att köpa när man lätt gör egna av fint papper och typ skokartonger. Men i alla fall.). Har man som jag en himla massa pysselmaterial som papper, tygbitar, små garner och knappar i mängder så går det ju åt lite snyggförvaring.

Slog till på en förpackning med origamipapper också. Hur fina som helst. Älskar det rutiga! Passar fint när jag häromdagen i sjukstugan tog tag i det där att lära mig vika tranor. Inte svårt alls, så nu blir det fler kan jag tro.
Papperstejp hade de också som jag fick med mig ett gäng av i fina mönster, men de fastnade inte på bild.

Så tips tips om Netto alltså. Eller varning, beror på hur man ser det. I alla fall är det i princip omöjligt att gå därifrån utan att handla något. Nu vet ni det.

Februaridrömmar och trädgårdsplaner
Vab-tisdag med guldkant