Mitt nya kök

27 januari, 2020
Kategori:

 

Jag är så vansinnigt nöjd med mitt ”nya” kök. Tänk vad ett par rullar tapeter och en liten ommöblering kan göra! På förmiddagen idag ägnade jag en stund åt att fundera ut hur jag ville ha allt och flyttade runt grejer tills jag kände mig nöjd. Flytta runt grejer och pynta och dona, det kan vara bland det roligaste jag vet.

Jag satte upp hela tre gamla knopplister som jag haft i gömmorna. Älskar ju som sagt att flytta runt grejer och då är det perfekt med knoppar där man kan hänga grejer, eller ställa tavlor på, och byta ut efter humör eller säsong.Visst gör den sig så fint, tapeten? Träfärgade möbler och små skåp bryter av så fint mot det färgglada och målade.

 

Två av knoppbrädorna kommer från Jonas släktgård Grönshult, och är så vackert rödmålade. Då låg sparade längst in på en vind och väntade på att hittas. Till och med de handsmidda gamla spikarna satt kvar i och fick följa med hit till vårt kök.Och äggen är mitt finaste pynt som vanligt. Hönorna värper som bara den nu och idag plockade jag tolv ägg hos mina fjorton hönor, ett säkert vårtecken. Den där blå stolen måste lagas, för den gör sig så hemskt bra i köket nu.Lägger till gardinstänger, gamla fina i trä, till min loppisspanarlista, sedan är jag nöjd. Vad tycker ni om mitt nya kök?

Någon annans vykort (och en mycket spännande upptäckt!)
Nytapetserat