Omstart – nu börjar jag blogga igen!

15 september, 2022
Kategori:

Tiden går, livet förändras, och en blogg kan sättas på paus, läggas ned och startas upp igen!

Ett helt år har gått, och i ärlighetens namn så trodde jag att jag hade bloggat för sista gången. Men som sagt, saker ändras, och plötsligt känns det helt rätt att damma av den här gamla platsen, putsa upp den och låta det börja puttra på med diverse inlägg igen.

I arkivet finns inlägg så långt tillbaka som 2013, och det känns så fint att få fortsätta dokumentera och berätta, och framförallt att (om?) ni fortfarande är intresserade av att lyssna och läsa.

Kikar man på faktarutan till höger här kan man tro att tiden stått stilla här i en fyra-fem år, men så är det givetvis inte . Barnen har vuxit och är inte alls sådär pluttesmå längre, och jag är (tro det eller ej) inte 30, och det är ganska många år sedan jag arbetade som musiklärare. För att inte tala om min bloggbilder där jag står med hönan bland brännässlorna – DET var länge sedan. En välbehövlig makeover här inne är på gång, och inläggen kommer förhoppningsvis dugga tätt igen.

Livet i Kulla rullar på ganska mycket som vanligt, och efter att ha provat på livet som anställd ett tag har jag återgått till mitt frilansliv med mycket tid hemma på gården och för diverse projekt. Nu har jag en lång lista i mobilen på grejer jag vill skriva om här, och det är så roligt att fortsatt få ha bloggen här hos fantastiska Land! Dags för nystart, omstart och tid att dela med mig av gårdsprojekt, djur, odlingar, gör-det-själv-projekt och annat som ryms i mitt brokiga, lite röriga, men fantastiskt roliga vardag. Hoppas ni vill hänga med!

Självhushållning - ta egna fröer från grönkål
Rönnbärsgirlanger och renfana