Sjukstuga och bloggtips

24 oktober, 2017
Kategori:

dsc_9943

Hela hösten har vi hållit oss nästintill kärnfriska här hemma. En smärre bedrift måste jag ändå säga med småbarn i förskoleåldern hemma. Jag hade nästan börjat känna mig oövervinnerlig när det kommer till baciller och virus efter att ha ridit ut lappar om både magsjuka, svinkoppor och jag vet inte vad på dörren till förskolan.

Nästan ingenting varar ju dock för evigt, och den här gången var det min tur att åka på virus. Idag har jag legat nedbäddad i sängen halva dagen med halsont och feber, tacksam över att faktiskt kunna ligga still och vila några timmar. (Det är fint att ha barnens farmor så nära så hon kan hämta hem barnen till sig efter förskolan ibland.)

Att ligga nedbäddad till sängs kan faktiskt ha sina fördelar med. Till exempel kan man hinna läsa ikapp ett gäng favoritbloggar. En dos inspiration om dagen kanske håller några bacillusker stångna åtminstone?

Hur som helst hittade jag en hel hög med inspirerande inlägg som jag vill dela med mig av. In och inspireras vettja!

Sjukstugan verkar fortsätta ytterligare några dagar här hemma, så jag tar tacksamt emot fler tips på spännande blogginlägg och inspirerande bloggar!

Veckan som kommer - Fårklippning, balpressning och tuppslakt
Rädda det som räddas kan.