Tillspetsat

16 april, 2014
Kategori:
Igår kväll kunde jag bocka av två punkter från fixarlistan. En stor duk av massa små virkade loppisdukar, och nytt tyg att hänga framför lilla hyllan i tvrummet. 

 Jag provade en massa olika kombinationer med dukarna. Men så här fick det bli till slut. Enkelt var det, fast lite pilligt att sy ihop alla förhand. Till råga på allt slet Sixten ikväll loss ett par av dom. Puh. Att försöka ha fint och ordning med småbarn hemma är verkligen som att skotta när det snöar. Men det är ju en världslig sak ändå.

Och så var det det där tyget. Förut hade jag ett vitt, ganska tjockt tyg framför, men det var för tjockt och svårt att dra åt sidan för barnen när dom ska ha leksakerna i hyllan. Så nu fick det bli ännu mer spets i rummet. Tycker spetsen gör sig väldigt bra mot de gamla retromöblerna vi har i tv-rummet. Mjukar upp det hela litegrann.

Lampan väntar fortfarnade på en tredje skärm. Har budat på flera stycken på Tradera sista tiden, men blivit överbjuden sekunderna innan tiden gått ut. Retligt. Snart ger jag upp och köper en nyproducerad istället.

Lampbyte
Lite snällare påskpynt