Föräldragodis

6 juli, 2021
Kategori:

Livet som byggnadsvårdare ligger just nu lite på is kan man säga. Tvillingarna är här och jag är mer fyrabarnsförälder än jag är byggnadsvårdare för tillfället. Eller är jag det? Jag tokrenoverar ju inte, bara förvaltar huset kan man säga, så i någon mån kan man väl säga att jag byggnadsvårdar. För övrigt: FYRABARNSFÖRÄLDER??! Hur…

Läs mer

Hundra procent kulörnöjd

2 april, 2021

I oktober klarade jag fortfarande av att tänka på färg och också måla litegrann, mellan spyorna (jag är gravid och har hyperemisis). Då funderade jag ut lite olika färgkombinationer som skulle kunna funka i huset. Beställde färg. Gjorde färgschema. Sen hände inte så mycket mer, för jag gick i kräkide. Men nu fick jag plötsligt…

Läs mer

Har begått krönika

25 september, 2020

Jag har skrivit en krönika i det nyaste numret av Byggnadskultur. Byggnadskultur är Svenska byggnadsvårdsföreningens magasin som handlar om… Ja, du gissade rätt, den handlar om byggnadsvård! I mitt jobb som kommunikatör på föreningen ingår att skriva notiserna för tidningen, men den här gången fick jag skriva mer. Kul! Uppdraget var att skriva om byggnadsvårdsstilen….

Läs mer

Vet ni vad jag ska göra?

4 juli, 2020

När jag var på Gysinge byggnadsvård för två år sedan, gnällde jag på Insta över att man inte kunde fika där. Jag taggade dem i gnället och fick svar från Gysinge som sa att ingen velat driva det café som faktiskt fanns där. ”Vaaa??!” skrek jag (eller ok, muttrade till Patrik) eftersom jag alltid närt…

Läs mer