Landstormen är här!

25 augusti, 2018
Kategori:

Idag hade vi manifestationen för ett sammanhållet Sverige i Stockholm på Mynttorget.

Det var en mycket lyckad eftermiddag med skön musik och kraftfulla krav. Vi var drygt 100 som kom och lika många som stannade till en stund. Stämningen var varm och andades gemenskap.

Kurt Folkesson initiativtagare inledde med att tala om orättvisorna och varför vi finns. Här ser ni honom på scen i samtal med Ronny Eriksson och med hans cykelkompis Lina Hallebratt. De har gjort ett fantastiskt jobb med att cykla hela vägen från Östersund. Jag vill passa på att ge en eloge till Lina som ställt upp med sin tid. Helt fantastiskt! Tack!

Underhållningen var helt i min smak och så passande för vårt syfte. Musik med budskap och känsla. Stärkande och värmande. Tack alla ni som ställde upp!

Tack till Bengan Jansson, Stefan Ringbom, Christina Kjellsson, Ronny Eriksson och Leo Holmberg. Jacke Sjödin kunde inte komma på grund av missöde med tåget men sände en text i hans anda som Ronny läste upp.

Tack också till alla talare som visade på att vi vill samma sak och att vi är att räkna med.

Tack också till SVT som var där och gjorde ett reportage som förhoppningsvis visas i Rapport ikväll som ett gott och angeläget komplement till NMR.

Nu kör vi! Nu samlas vi för ett mer sammanhållet Sverige

Kvinnor som vill förändra Sverige
Dags att bryta den urbana normen