Doft av december

12 november, 2020
Kategori:

Betalt samarbete med Källans Naturprodukter

Det har varit den mildaste hösten på länge, och jag har haft riktigt svårt att frammana några julkänslor alls, trots att det är bara drygt två veckor kvar till advent. Så jag gör mitt bästa för att komma i stämning och börjar vinterpynta lite innan det är dags för advent. Enris i krukor, småtallar i glasburkar, röda äpplen i skålar och lite torkade apelsinskivor i en girlang. Och så det allra viktigaste – doften. Kanske det som lättast får en att komma i stämning?

Linoljesåpa använder vi till städning och handtvätt året om, och något som sätter guldkant på städningen och stämningen i huset är att byta doft efter säsong. Nu byter jag från ”Lavendel” till juliga ”Äpple & kanel” och ”Apelsin och Nejlika” och det får verkligen mig att känna lite decemberlängtan och julpirr.

Ni vet ju att jag inte skulle göra reklam för något jag inte kan rekommendera från hjärtat. Källans såpa har vi använt i många år och jag kan inte tänka mig att byta ut den. Miljövänlig och ändå effektiv, väldoftande och från ett företag med hållbarhet i fokus. Full pott helt enkelt! (Dessutom snygg förpackning! Pluspoäng när man som vi använder såpan som handtvål också. Källans har pumpar som passar till flaskorna i webbshoppen.)

Som en liten pre-adventspresent får ni 10 procents rabatt på all linoljesåpa i webbshoppen hos Källans Naturprodukter när ni anger koden ”julikulla”. Den funkar från och med idag och fram till tisdag. Passa på att bunkra lite julstämning!

Fyra novemberögonblick
Lufttorkande lera och ett par nakna damer