Energin som kom tillbaka och den lilla ommöbleringen

16 november, 2013
Kategori:
Jag har haft sån otrolig energi den sista tiden. Tror jag börjar återhämta mig efter 10 månaders amning av bebis som äter som en häst eller något. Hur skönt som helst, men ovant, är det i alla fall att känna sig pigg! En liten ommöblering som jag funderat på i typ ett år tog jag tag i häromdagen. Stringhyllan som suttit uppe i hallen där mitt sybord står fick flytta ner till tv-rummet. Och med den på plats så kändes det ändå som att det fattades något så jag kånkade in ett litet bord som stått i magasinet och gjorde som en liten skrivhörna i hörnet mellan ena soffan och dörren. Hur ofta man kommer sitta där och skriva är ju en annan femma, men mysigt blev det i alla fall. 
Och så drog jag igång ett lite större projekt häromdagen också. För att kunna börja med det behövdes en storrensning av förrådet under trappan. Sämst disponerade utrymmet i vårat hus har det varit, fullt av skräp och saker vi aldrig använder (och sjukt pinsamt när typ alla misstar den dörren för toan och det nästan trillar ut saker över dom). I alla fall så har jag tömt alltihop och kört till Erikshjälpen och återvinningsstationen och så. Men längst in gömde sig en plåtburk som jag grämt mig så för att jag trott att jag skickat till nån loppis av misstag. Som jag har letat efter den där röda fina burken med väderkvarnen och trott att någon annan blivit glad som hittat den på loppis. Nu pryder den i alla fall stringhyllan i tvrummet. Och skönt är det att förrådet är rensat. Ordningssamma jag liksom. Vad det ska bli av förrådet visar jag när det är klart!
Det blev en liten tavla av en sida i kartboken jag hittade för ett tag sedan ni vet.
Och sen fortsatte jag och passade på med en liten fotograferingsrunda i huset när nästan allt var städat, Sixten sov och det fortfarande var ljust. Så här blir det rundtur fast ni nog har sett det mesta redan.
Trevlig helg!

 

Blommigt och juligt papperspyssel
Att ta till vara