Handla secondhand på nätet!

26 mars, 2020
Kategori:

 

Annonssamarbete med secondhand.se

Ni vet ju att jag älskar att handla second hand. Det mesta i inredningsväg hemma hos oss är fynd från loppisar och secondhandbutiker eller begagnade grejer från annat håll. Fick jag styra fritt över tiden skulle jag GÄRNA gå på loppis varenda vecka, men i praktiken funkar det helt enkelt inte, och ännu mer sällan nu i coronatider såklart.  Fint då är att kunna gå på loppis ändå, online!

Visst vet ni att Erikshjälpen har en e-handel? På secondhand.se finns mängder av prylar, praktiskt ordnade i olika kategorier. Vintage och Hem&Inredning är  två favoritkategorier, och jag scrollar ganska ofta i sortimentet. Här har jag fyndat julklappar till barnen och en och annan present till mig själv.

Den här vackra lampfoten i mässing till exempel. Ursnygg, eller hur?

Liksom min favorit – fiskkaraffen från Gustavsbergs porslinsfabrik, och de vackra gröna serveringsfaten.

Böcker, både till mig och barnen, kikar jag alltid efter på secondhandbutiker, så även hos secondhand.se. I julas fyndade jag en hel hög med Astrid Lindgren-klassiker till barnen i julklapp. Så smidigt när det går att söka på sidan för att hitta allt inom samma kategori, som t.ex. Astrid Lindgren. Lättare än i en vanlig secondhandbutik!

Just nu har secondhand.se fri frakt en period, så passa på att kika igenom sortimentet, och kanske klicka hem lite roligt att sysselsätta er med hemma, som sällskapsspel eller kanske lite roliga pussel. Samtidigt bidrar du till Erikshjälpens arbete för att hjälpa utsatta barn. Bättre blir det inte!

 

 

Påskpyssel - Hönor i papier maché
I söndags - dahliaknölar och getrymning