Jul i mitt kök

15 november, 2019
Kategori:

 

Det har känts så evighetslångt kvar till advent att jag knappt tänkt tanken på julpynt, men så igår fick jag börja pynta lite i vårt kök eftersom det skulle bli julfotografering här till en lokaltidning. Knäppt tyckte jag, att pynta redan. Men en snabb överslagsräkning senare insåg jag att det ju bara är drygt två veckor kvar till advent. Gode tider.

Nu är fotograferingen klar, och snart finns reportaget  i de flesta brevlådor i Vimmerby. Men inte plockar jag ner adventspyntet för att hänga upp om två veckor igen.  Det här blir en perfekt uppvärmning tänker jag och förklarar härmed julen på bloggen invigd! Nu blir här en massa julmys ända fram till jul. Jag har redan pysslat lite och har ett par pysselinlägg redo att portionera ut. Det är ju trots att tiden fram till jul som är den härligaste. Varm, pysslig, rofylld och förväntansfull på samma gång.

Mitt julkök.  Det behövs inte så mycket för att här ska kännas juligt. Lite ris från skogen, gran, en och lingon. Och så en massa ljus. Enkelt, och vackert! Sedan smyger jag in lite mer jul ju närmre julafton vi kommer.

Det är ju olika det där, när man börjar med adventspyntandet. Hur gör ni? Är ni redan igång, eller väntar ni till första advent?

Vik en pappersstjärna till advent (eller två, eller sjuttiofem!).
Nysnö och julbock