En budkavle för ett hållbart land

6 december, 2018

Låt oss hjälpas åt. Låt oss bidra till de utmaningar vår värld och vårt land står inför.
Det är ju nämligen så att ju mer vi bidrar från ”botten” desto bättre går det för ”toppen.
Vi kan alla bidra. Det är det som är det fina. Vi har mer makt än vi tror och på tal om makt så är dessa utmaningar inte så lätt att klara för politikerna heller. Hur som helst så finns ingen tid att förlora. Även om vi så här i jultider ska ta det lite lugnare. Det kommer ju liv efter jul och nyår då många av oss passar på att skapa nya löften. Varför inte passa på att uppdatera de gamla vanliga löftena med något som bidrar till ett eller fler av de 17 globala målen?

Ett skepp kommer lastat? Med vadå? Jo, med en mer hållbar värld

Det är nämligen så att vi behöver agera i det lilla, som människor, där vi är. Där vi står, går och verkar. Alternativet är förödande för såväl vår värld som vår själ. Det känns säkerligen inte bra att se tillbaka på sitt liv och inse att man inte gjort vad man kan för att medverka till en mer hållbar värld för våra efterlevande. Eller som världens skarpaste miljöaktivist uttrycker – Jag vill inte se tillbaka på mitt liv och inse att jag inte gjort allt jag kan för att påverka. Och ju fler vi är som verkligen agerar desto mer hopp får vi i vår värld. Greta Thunberg är mer bright än många av dem som sitter på makten och hennes kamp behöver vi alla ställa oss bakom på ett eller annat sätt. För allas vårt bästa.

https://www.facebook.com/125982670754724/posts/2269992706353699/

Så nu gör jag vad jag kan genom att dra igång en nationell budkavle med Agenda 2030 affischer och ett samtal kring hur vi kan bidra som stafettpinne. Kontakta mig om ni är en person, organisation, förening eller annat och som vill ha en affisch och ett samtal kring hur vi kan bidra gemensamt och envar. Lite pepp helt enkelt!

Vill ni så sprider jag samtalet som en del av Sveriges nya Story för ett hållbart och mer sammanhållet Sverige.

Sverige behöver en ny story
Genom att vila bidrar vi till Agenda 2030