Gör om och gör rätt!

18 maj, 2018
Kategori:

Har just blivit intervjuad av Sveriges radio som är här för att rapportera från landsbygdsriksdagen. Måste ge cred till Sveriges radio som ger vårt folkinitiativ plats i riksradion.

Kan börja med att berätta att han tänkte på Sara Lidman när han hörde mitt intensiva prat om vårt kluvna Sverige. Och det var innan jag berättade att jag gestaltar henne i en dokumentär.

Hur som helst så pratade jag utan inandning. Det gäller att passa på när chansen ges att göra våra röster hörda i riksmedia.

Imorgon är det partiledardebatt på programmet och man kan fråga sig vilken valfråga som är viktigast för ett sammanhållet Sverige. Det är nästan omöjligt att säga, för frågorna är så många men en övergripande fråga anser jag vara att det är dags för en form av nyordning, rättning i leden och en insikt i vad man hittills åstadkommit för att splittra vårt land.

För att minska polariseringen och återskapa förtroendet från oss väljare måste de traditionella partierna visa sitt ansvar. De är nämligen dessa partier som rår för de ständigt ökande klyftor vi lever i. Det ökade missnöjet bäddar för populism som i sig kan splittra Sverige än mer med svaga regeringar och oreda i riksdagen. Nu är det dags att göra om och göra rätt och det är bråttom.

Frågan om vårt kluvna Sverige är mycket mer än en stad o land fråga. Mellanstora o små städer förtvinar också och ger ett ännu mer drabbat omland. Det här är en fråga för hela Sverige och det är dags att de traditonella partierna inser det!

Vi får se vad som sägs imorgon..

Tack för alla pepp! Det stärker mig vidare i stretandet för att räta ut Sverige

Goda ambitioner kan gå i stå
Förändringarnas tid är här