Jag vill berätta för dig pappa

3 november, 2018
Kategori:

Idag tänder jag ljus för dig. Skulle så gärna vilja berätta hur mitt liv förändrats den senaste tiden. Vet att du skulle komma med goda råd. Vet också att du skulle hålla på mig. Ta mitt parti och ge mig den lugnande pappablicken som jag fortfarande kan sakna.

Som du vet är jag präglad att medla och se andras behov före mina egna, men nu har jag kommit en bit på väg i att värna mig själv och låta mitt sanna jag ta plats. Att leva sannare och med ökat mod visa vem jag är.

Jag drivs av att bidra till ett mer sammanhållet Sverige. Ett Sverige i balans som är mer hållbart, inte minst socialt och demokratiskt.

Men jag drivs också av att visa upp en sannare bild av livet i Norr och vår glesbygd.

Därför har jag bytt namn på Instagram från Demokratiaktivisten till Storyteller of North. Jag anser att Sverige behöver en ny story och har bestämt mig för att bidra till den. Det blir dels via krönikor och bloggen i LAND men också via mitt bokprojekt som de som följer mig på Instagram kan få inblick i under processen.

Jag tänder ljus för dig pappa och känner mig nära trots att du sedan länge är borta. Vi är så lika du och jag. Jag går i dina spår..

Vi värderas olika utifrån var vi bor...
Agenda 2030 angår oss alla