Verandan får nytt liv

17 oktober, 2017

Vi håller ju på och fixar vår veranda och hall här hemma, så kul att äntligen vara igång med det! Efter tre år utan belysning på verandan är det dags att sätta igång känner vi. Att slippa lysa med telefonen för att hitta skorna är något vi ser fram emot kan man säga. Såhär såg det ut när vi flyttade in:

veranda

En hall ska vara funktionell, särskilt när man har små barn men också inbjudande och mysig eftersom det är det första man möts av när man kommer hem. Vi vill göra en kombination av funktionellt och snyggt med mönster och inredning som vi tycker om. Det blir en blinkning åt tjugotal blandat med sekelskifte, nutida design och vintage-fynd, ett slags kreativt broderi av våra favoriter. Kreativt kaos är ett utryck som passar in ganska ofta här hemma, hoppas på mindre kaos och mer klart snart. Vi har precis beställt lampsocklar med stallglas och tapeter från byggfabriken, väntar så på den leveransen!

En favorit som snart pryder väggarna på verandan. Tapeten Pimpernel, från William Morris.

pimperneltapetblogg

Bara att dra på sig snickarbyxorna och sätta igång, helgerna och kvällarna har alldeles för få timmar så det tar en stund att få ihop det. Let’s hit it!

golvvarme

Här läggs det golvvärme, tänk alla leriga vinterstövlar som kommer klampa in här och så bara vips torkar golvet. Halleluja!

Tapeterna är uppe!
Mjölksyrade grönsaker