P4 Dalarna

30 september, 2019
Kategori:

Tidigt i morse var jag med i P4 Dalarna under programpunkten ”morgonens lyssnarintervju”.

Det var min vän Heidi Baier som skickade stafettpinnen till mig. Jag har tidigare lovat mig själv att våga säga ja till saker som jag egentligen törs göra. Det här är typiskt en sån sak.

Jag klev upp ännu tidigare än jag brukar. Kokade kaffe och mina två ägg, som jag alltid stoppar i fickan på kappan och tar med till jobbet som frukost. Jag duschade, klädde mig och satte mig vid köksbordet. Tände ett ljus och väntade på att bli uppringd. Från sovrummen hörde jag den lilla och stora snarka tungt. På soffan låg hundarna i ett trassel och sneglade mot mig. Jag tittade ut i mörkret. Och hjärtat slog sådär hårt i bröstet. Men sen liksom löste sig allt av sig själv. Och jag pratade om att blogga här på tidningen Land och jag pratade om hur det är att bo avsides. Och jag pratade om för- och nackdelar med det. För få saker är ju svart eller vitt. Förutom fotografi då.

Om man vill kan man lyssna på en komprimerad version av intervjun HÄR

Nu sitter jag här hemma efter en dag på jobbet. Eldar i kaminen, väntar på att fisken i ugnen ska bli klar. Och hjärtat slår fortfarande hårt i bröstet. Jag vågade. Jag vågade! Och det var riktigt kul.

Med värme // Abborrbergs Louise

 

 

Helins gröna bo - permakulturodling på liten yta.
Skördemarknad i Grangärde