Fläder i blom – saft med mynta och lime

28 juni, 2020
Kategori:
fläder

Nu står vår fläder i full blom. Vår favoritsaft är fläder med mynta och lime, så himla gott. Svalkande, läskande och otroligt gott.

Vilken värmebölja vi har! Helt otroligt. Det känns som vi har semester fast vi har några veckor kvar att jobba. Vi har dock haft långhelg och sovit en natt på Yasuragi. Så kul att barnen fick följa med eftersom det var Yasuragi kids. Vi har badat och bastat i två långa dagar, ätit fantastiskt gott och samlat på oss en massa inspiration till trädgården.

Nu är vi iallafall hemma igen och fortsätter med projekt trädgård. Våra hortensior är så nära att blomma nu, drar upp rullgardinen varje morgon med pirr i kroppen för att se om någon blomma slagit ut.

fläder

Helgens andra projekt har varit flädersaft. Förra veckan gjorde vi en dubbel sats av detta recept.
Det är så gott – en riktig saftklassiker. Men idag har vi gjort vår absoluta favoritsaft, nämligen flädersaft med mynta och lime. Även denna gjorde vi dubbel sats av, så vi klara oss ett tag.

fläder

Har ni några fläderrecept ni vill dela med er av?! Vore kul att testa något nytt med fläder. Funderar på flädersorbet, måste vara himmelskt.

Ett bad i trädgården
Cråffla - croissant goes våffla