Bryggeri på Öland till salu

8 februari, 2021
Kategori:

Sugen på att köpa ett bryggeri? Nu finns chansen på Öland där det fina bryggeriet Fireside är till salu. Och inte nog med det, du får bostad och ölträdgård på köpet. Dags att sätta igång en ny karriär kanske?

Du har säkert sett bryggeriet om du varit på Öland de senaste åren, det ligger nämligen nära vägen som leder mellan Ölandsbron och Borgholm. Bryggeriet, som startades 2015, är ett av flera bryggerier på Öland som sakta men säkert har jobbat sig upp till att vara en öldestination för öldrickarna som vill testa flera bryggerier på sin resa.

Med en dröm att driva eget öppnade vi Fireside 2015. Det har varit en fantastisk upplevelse med underbara minnen och vi vill tacka alla som besökt oss och köpt våra produkter genom åren. Vi har tagit det svåra beslutet att avsluta verksamheten och sälja vår fastighet. Vi har inget bestämt avslutningsdatum och ölproduktionen fortsätter tillsvidare, men 2021 blir Firesides sista år, skriver bryggeriets ägare Johanna och Joel Heinecke på Firesides Facebook-sida.

Bryggeriet och den tillhörande restaurangen med en liten ölträdgård omsatte under 2019 upp mot 2 miljoner och du hittar annonsen för bryggeriet här.

Antalet bryggerier i Sverige fortsätter öka
Förlängt alkoholstopp får skarp kritik