Ölmagasinet c/o Hops blir internationell – också

31 maj, 2019
Kategori:
Skärmdump co Hops.

Öltidningen c/o Hops har en lätt skakig resa bakom sig. Efter att ha lanserats som ett väldigt ambitiöst projekt för ett antal år sedan så har man nu sammanlagt kommit ut med 23 nummer och det har varit en ojämn resa framåt där prenumeranterna i perioder har prövats i sin lojalitet med magasinet. Sena nummer, problem med prenumerationssystemet och en del annat strul har varit magasinets verklighet. Men nu ska magasinet bli internationellt – också!

Så sent som i vintras så genomförde grundaren en kampanj för att få nya prenumeranter – med kniven på strupen som det verkade. Men det verkar ha gått bra för den ambitiösa tidningen fortsätter att komma ut och nu satsar man på att göra den i en engelskspråkig version dessutom!

Och det är onekligen en väldigt ambitiös satsning:

The English version of c/o HOPS is going to be 200+ pages biannual and include: food and beer pairings, expanded cityguides/travel reportage, homebrewing, long interview portraits and big features with topics like beer and cheese, barrel aging and off flavors. + we’re adding some new sections that we’re going to present more of during the summer.

Om man är en av de 1000 första prenumeranterna så får man dessutom en kasse och sitt namn med i den första tidningen – det kanske kan vara något?

Kul att c/o Hops fortsätter att komma ut på svenska och kul att den även blir engelsk, det kan också ge en extra skjuts till den svenska ölbranschen.

Hopstart Amarillo IPA från Hop Notch brewing
Odd Island brewing startar taproom