Omnipollos Flora – öl och glass på skön plats

6 maj, 2019
Kategori:
Omnipollos Flora. Foto: Omnipollos Flora.

Omnipollo fortsätter att utveckla och utvecklas – och inte alltid på det sätt som man förväntar sig. Efter öl och pizza i Stockholm och öl och skaldjur i Göteborg så kommer nu öl och glass mitt i en klassisk park i Stockholm. Snart föds Omnipollos Flora och öl-Sverige blir ännu lite bättre.

Omnipollo, som drivs av Henok Fentie och Karl Grandin, har som bekant alltid gått sin egen väg. Allt sedan starten med dipan Nebudchadnezzar så har de visat att kombinationen av ”beer everything” och fantastiska etiketter var något som ölvärlden saknat och deras experimentlystnad vet snart nog inga gränser.

Detta manifesteras genom nya tilltaget Omnipollos Flora – ett ölkafé med bland annat öl och glass på menyn mitt i centrala Stockholm. Det nya stället ligger i legendariska och väldigt vackra Humlegården, ett stenkast från nöjes-Stockholms epicentrum kring Stureplan och mitt på Östermalm.

Omnipollos Flora öppnar om någon vecka och har alla förutsättningar för att bli ett spännande vattenhål – inte bara för ölnördar. Följ förberedelserna på Omnipollos Floras Facebook-sida.

Frequency startar ny etikett - Säbyholms bryggeri
Klackabackens bryggeri bjuder in hugade investerare