Brewski siktar på Barski på fler ställen

26 mars, 2022
Kategori:

Helsingborgsbryggeriet Brewski startade Barski för fyra år sedan. Nu har man dubblat antalet barer då man precis öppnat Barski även i Helsingfors. Och mer ska det bli, Brewskis barkedja siktar även på Oslo, Köpenhamn och… Stockholm.

– Vi gör som vi gjorde i Helsingborg, vi bara öppnar. Vi får ta det andra sen. Fast det sa vi när vi öppnade i Helsingborg med, det är fyra år sen och vi har inte kört invigningsfesten än, säger Marcus Hjalmarsson som är mister Brewski till Beernews

Öppningen i Helsingfors har varit på gång länge men har fått pausas på grund av pandemin men nu var det dags och baren ligger nära centralstationen i den finska huvudstaden. Samtidigt som baren öppnas så berättar Hjalmarsson att man har flera barer på gång och att det handlar om att etablera sig i samtliga nordiska länder. I första läget handlar det om Stockholm.

– Den är i projektstadiet, det är bara frågan om att skriva avtal, vi har visat att vi vill köra. Så det är hyfsat långt gånget, säger Hjalmarsson till Beernews.

Sedan tidigare så har bland andra Brewdog, Stigbergets och Mikkeller egna barer i Stockholm så konkurrensen hårdnar utan tvekan om kunderna som vill dricka finöl i egna barer.

Nyheter om öl 1 2022
Beer Con VBG - ny ölfestival i Varberg