Du kan rädda bästa öltidningen i Sverige

31 augusti, 2018
Kategori:
Rädda C/o Hops. Foto: Skärmdump.

Man kan ju tycka att en tryckt tidning anno 2018 inte är så mycket att rädda. Allt ska väl vara digitalt? Nja, riktigt så enkelt är det inte – livet vore oändligt mycket fattigare utan att ha en tryckt tidning att komma hem till med jämna mellanrum, se på Land till exempel!

Nu handlar det här inte om tidningen Land utan om Sveriges bästa (ja, och enda?) öltidning som inte får det hela att gå ihop.

Skaparen och eldsjälen Johan Holm öppnar det senaste numret, nyss landades hos prenumeranterna, att han måste se en ljusning annars är det slut på C/O Hops saga.

Så får det inte bli!

C/O Hops må ha sina fläckar men ambitionen, viljan, utförandet och konsekvensen i denna produktion är smått unik och tidningen är värd ett betydligt bättre öde än det nuvarande, den borde snarare hitta vidare till en betydligt bredare krets.

Vissa hävdar att den är för dyr, varje nummer kostar kostar som två fulöl på krogen, men den blir billigare om man prenumererar. Vilket jag tycker att du ska – tidningen behöver 2000 nya prenumeranter för att den ska få ny fart och många har redan kickat igång räddningsaktionen.

Klart Sverige ska ha en ambitiös, snygg och smart öltidning. Du kan hjälpa till!

Little Rocket Man från Södra Maltfabriken
Ölkrogar i Stockholm - här är de bästa