Kaggen på nätet – det kommer gå fort!

24 oktober, 2018
Kategori:
Närke Stormaktsporter på bolaget.

5 sekunder? 10 sekunder? 30 sekunder? 
Det kommer gå otroligt fort när de få flaskorna med Närke kulturbryggeris lagrade porter säljs på Systembolaget så vill du ha en så gäller det att hänga med.

Det är inte varje dag det händer. Inte varje vecka heller. Faktum är att det aldrig hänt förut, att en lagrad porter från Örebro-bryggeriet Närke kulturbryggeri säljs på Systembolaget. Skönt nog sker försäljningen på nätet så du behöver inte köa eller övernatta eller på något annat sätt göra något obehagligt – det handlar bara om att du måste vara redo vid datorn klockan 10 imorgon. Och när jag säger redo så handlar det verkligen om sekundredo för de hundratalet flaskorna kommer försvinna lika fort som jag säger Närke Kaggen Stormaktsporter.

För att så många som möjligt ska få smaka de exklusiva dropparna så får var och en bara köpa en flaska så chansen finns trots allt.

Regga ett konto på Systembolaget, sätt larmet på mobilen och var redo imorgon klockan 09.58 – då har du två minuter på dig att ladda till Systembolaget öppnar portarna och ger dig och mig möjlighet att köpa en flaska.

Och just det, det kostar lite också. 159 kronor för 25 centiliter.

Exklusivt på min ära. Och nedrans gott!

Här hittar du ölen, var med klockan 10!

Mistral från Ängöl
Kellerbier från Nils Oscar är bästa svenska hantverksölen