O/O Brewing – nu med egen bar

26 december, 2021
Kategori:

Göteborg fortsätter att driva på utvecklingen av öl-Sverige. Nu är det banbrytande bryggeriet O/O Brewing som slagit till och öppnat sin egen bar och i ett slag gjort Göteborg ännu lite bättre som öl-stad. 

Det är många som gått före och öppnat sin egen bar men när O/O Brewing går och slår till på ett eget ställe så är det ändå lite speciellt. Dels för att de verkat som bryggeri sedan 10 år tillbaka, de startade 2011, dels för att baren ligger på Bangatan som också är ett namn på en av deras finaste öl. Så nu kan man ta en Bangatan på Bangatan om man vill vara lite vitsig och det vill man ju.

O/O Brewing heter bryggeriet eftersom det drivs av barndomskamraterna Olle Andersson och Olof Andersson och de känner varandra ganska väl, de har kamperat ihop sedan 5-års-åldern nämligen.

Så när du är i Göteborg så kan du numera dra till Bangatan 22 och smaka någon av bryggeriets närbryggda öl; Narangi, Evergreen, Citra Golden Ale eller Porter Porter till exempel – samtliga är rejält fina Göteborgsöl.

Bästa ölnamnen i Sverige
Stigbergets bryggeri är årets ölutvecklare