Bonniga tankar….

26 mars, 2011


Oh my, vad jag var trött i går kväll. Kröp i säng vid åtta och slocknade ganska omedelbart. Skönt att få sova när man är så himla trött. Var nog ganska tråkig i går eftrmiddag på mässbesöket… men jag träffade lite trevliga människor innan jag åkte hem.

Idag var jag uppe med tuppen, så klart. Går man och lägger sig tidigt vaknar man tidigt 😉 Idag blir det utedag i trädgården, det känns i hela kroppen att jag behöver ut och peta i jorden. Kanske är det den bästa återhämtningen ever?! Tyvärr blir det nog inte så mycket myllande eftersom snön inte är borta men jag ska kratta grusgången i alla fall. 🙂 Fika i solen och kratta lite låter väl bra? Sedan ska jag försöka fixa till stängslet som snön har raserat… stängslet ska hålla the doggi Wilma på tomten men nu går hon ut och in som hon vill :-/ så vi måste ha henne kopplad. Måste verkligen fixa det där med stängslet.

Till middag blir det nog grillat lamm! och någon rotfrukt till. Sen tar vi och släcker lamporna en timma för att visa stöd en bättre miljö.

Ha det gott!
Solbad...
Jag väljer rätt!