H e l g

7 mars, 2010


Denna helg har varit så skön och avslappnad och ändå har jag fått så mycket gjort. Härligt väder som lockar och pockar på våren. Lördagen hade med sig lååångpromenad med the doggi, vila på dagen och en härligt god middag. Kalkon, bröstfilé bitar skurna i mindre bitar och stekta i lite rapsolja! Mums vad gott det var.

Det är nog dags att bestämma sig om vi ska ha nya kalkoner i år. Det lutar åt nya coola kalkoner då de ger ganska mycket kött i förhållande till hur mycket man behöver ta hand om dem. Det är självklart att man måste ta hand om alla djur men olika mycket. Dessutom äter kalkonerna en massa ogräs!

Idag ska jag måla lite bord, fräscha till köket med enkla medel – såpa! 🙂 Och så ska jag nog ut igen och njuta av solen. Ett bra sätt att få till det med vitaminer!

Och så blir det till att storhandla. Tråkigt men nödvändigt ont om vi ska få till det i vardagen. Men först ska jag böka runt i frysarna så jag vet vad jag har innan vi fyller på. Lamm och kalkon har jag fortfarande gott om men sen tror jag att det tryter….

Vad har helgen erbjudit er?

Trevlig söndag!

Ö v e r f u l l t !
Misslyckad miljökung?