Jag firar med en utlottning!

16 juli, 2011
Kategori:


Japp, hör och häpna, 20000 besök har passerat bloggen och det ska vi fira stort! Jag apar rakt av andras sätt att sköta utlottningar och hoppas på att många vill delta. Tre olika priser lottas ut, 2 böcker och en salva, så allt som allt kan tre personer vinna i denna utlottning! På onsdag kväll drar jag vinnarna.


Ulrika Davidssons Raw food bok är en mycket inspirerande bok som ger många uppslag till matlagningen. Man behöver inte äta bara raw food för att gilla hennes recept, många av recepteten kan man använda till sin vanliga matlagning som tillbehör! Rekommenderas!


Här har vi sommarens hängmatteläsning; Ljust och Fräscht boken av Henrik Schyffert och Fredrik Lindström. Om man är intresserad av inredning blir det många igenkännande skratt när man läser den. Jag har två ex och har kommit halvvägs i min så jag lottar ut lite humor till någon annan! Tilläggas kan att det är otroligt fina bilder i boken.

Sist men inte mist lottar jag ut en Trädgårdsmästarsalva på efterfrågan!
Här kan du läsa mer om den.


För att delta i mitt firande med 20000 besök så länkar du med bilden ovan från din blogg. Om du inte har en blogg mailar du 3 vänner om utlottningen. Självklart skriver du en kommentar så att jag vet att du är med och vilken av priserna du önskar vinna! 🙂

Trevlig helg!
Söndagspyssel!
Min vindruveodling