S k i l l n a d ?

21 november, 2009
Kategori:


Läser i en livsstilstidning om hälsa att det ännu inte finns belägg för att ekologiska livsmedel är nyttigare för oss. Det vill säga, livsmedlen är ”nyttigare” sig men frågan är om våra kroppar uppfattar det. Det finns alltså ännu ingen forskning som visar att det är bättre med ekologiska livsmedel för våra kroppar enligt forskare Sören Hustedt.

Men som jag ser det så finns det stor skillnad på konventionella och ekologiska livsmedel. Det torde se ut på följande sätt: färre eller inga alls, gifter i maten och det i sin tur inga gifter från maten i våra kroppar. Våra kroppar är ju härliga nog att ta hand om många ting men visst borde det betyda en positiv skillnad om kroppen slipper gift?!

Jag inbillar mig också att om maten inte är förädlad och manipulerad så är maten mer på riktigt. Naturlig mat måste vara bättre än konstlad. Jag ser fram emot forskning på detta område som fastslår det jag är övertygad om.

S m a r t ?
Boosta!